sTrawBerrY sHortCake TaLes

Thursday, February 21, 2008

strawberry , huckleberry , blueberry

blueberry yg tembam!

iklan ubat gigi pakai straw!

bertemu kembali . . . huhuhu
mamaranggie ari tu baru bagi tau yg blueberry ok kan, tapi bebaru ni dia kene flu la pulak!
tapi masih dlm keadaan yg terkawal.
cewahhh! mcm doktor la pulak bagi ulasan.
semalam baru abih round satu universiti dok pantau pengumpulan data RU.
kire2 abih gak la sebulan nak mengabihkan 16 fakulti kat UPM ni.
ari ni boss ade kat sarawak . . . utk audit upmkb
baru leh bernafas sikit . . . sikit je la
laporan dok menanti utk di serahkan pd yg berkuasa.
tu pun tak siap lagi . . . bile la nak abihkan? lepas satu, satu . . .
ape pun dah namenye kerje kan buat je la
ooo dlm pade sibuk dok audit tu, ade dua ari tu kene ambik periksa tuk sah jawatan yg baru ni.
dah lame tak menulis esei mcm ambik periksa spm dulu tu, lenguh gak la tangan ni.
tinggal tunggu kertas subjek jabatan je lagi yg belum ambik.
ha yg ni kene tunggu boss tak busy.
bile dia free tak tau la, rasenye dia ni manusia yg workoholic la.
sejak aku dok bawah dia ni selalu gak la kekadang dia mengeluh tak de mase nak layan anak-anak
balik umah pun dok belek laptop!
tapi kan huckleberry pun sama gak mcm boss aku tu tau!
balik keje selalu sampai lewat malam. tu belum kire kene keje sabtu ahad lagi
bile la nak ade mase ngan keluarga.
sorry aku mengomel panjang lak kali ni.
ok lah nak sambung balik buat keje yg tak pernah selesai ni
bersambung . . . . .

Labels:

baked by sTrAwBeRrY sHorTcAkE at 2:54 PM 2 berrys