sTrawBerrY sHortCake TaLes

Thursday, November 15, 2007

hEhEh . . . cak!

cak!

hi! berjumpe kite di alam maya . . . lame betul x jenguk kat sini. ari tu pun sempat tinggal short message je. kat sini amat la banyaknye keje nak kene setel on time. kalau tidak masak la strawberry yg memang dah masak ranum ni ha.
dulu abih keje kul 5.00 pm tepat! sekarang ni selagi kat luar tu belum gelap jgn harap la teringat nak balik. huhuhu . . . kesian blueberry. dah mlm baru nampak muka.
gambar meje yg menggunung ngan fail tu pun x sempat nak snap. nanti la, malu la plak nak tunjuk tempat baru yg bersepah ngan segala mak nenek fail atas meja.
ok la nanti kita bersembang lagi ye. kalau rajin tinggalkan mesej anda. ianya pasti dibaca melalui email. bubbye!

Labels:

baked by sTrAwBeRrY sHorTcAkE at 2:01 PM

1 Comments:

ciannyer..nak ena tlg wat kan ker keja akak tu, blh la blk awal skit :D

November 16, 2007 at 2:03 PM  

Post a Comment

<< Home