sTrawBerrY sHortCake TaLes

Tuesday, May 4, 2010

Hi! Long Time No See . . . .

huhuhu . .. . lame nyer x datang singgah kat sini.

almost 2 years already! ermm now with one more BERRY . .. .

introducing our chubby berry called 'rasberry torte'

how sweet your nickname my dear . .. . ahaks!

look @ my berries . .. . same act with diff' eye, so cute

i'm still in same area with same environment but more harder task . .. . and also yeah . .. . with so many difficulty to manage

ermm, tu je utk ari ni! see yea . .. .

nice to meet u all again
baked by sTrAwBeRrY sHorTcAkE at 4:42 PM 4 berrys

Wednesday, September 9, 2009

nEw BoRn




baked by sTrAwBeRrY sHorTcAkE at 2:10 PM 2 berrys

Monday, September 29, 2008

sLaMaT aRi aYe!


baked by sTrAwBeRrY sHorTcAkE at 8:25 AM 0 berrys

Friday, August 22, 2008

dOubLe cEleBratiOn!



20082008
ulang tahun kelahiran huckleberry
"HaPpY BirThDaY, sayang"

21082008
ulang tahun perkahwian
"HaPpY AnnIvErSarY, sayang"





baked by sTrAwBeRrY sHorTcAkE at 1:05 PM 0 berrys

Tuesday, May 20, 2008

cOmmerciaL bREaK









kepada sesiape yg berminat




terutama pd mereka yg nak memerlukan khidmat jurugambar utk merakamkan












KENANGAN TERINDAH


Pakej Fotografi Perkahwinan

Wedding Photography Promotion is BACK!!!


it just RM1800 can cover 2 event for both side.


I will cover u as good as i can

1) morning till afternoon outdoor coverage.

2) UNLIMITED picture - posing, outdoor, hantaran, event (candid concept).

3) ALL picture burn into DVD. For 1 event at least 400 picture in 28.7 megapixel JPG format.

4) Print 30 pcS of 4R with custom Album (selected only).


HURRY UP...It's limited time only.

NO OUTSTATION COST WILL BE CHARGE!!!!


Pls call 012 – 6744208 (Amirul) for more info and if u have budget its easier to me to give u the best!!!













baked by sTrAwBeRrY sHorTcAkE at 9:16 AM 1 berrys

Thursday, February 21, 2008

strawberry , huckleberry , blueberry

blueberry yg tembam!

iklan ubat gigi pakai straw!

bertemu kembali . . . huhuhu
mamaranggie ari tu baru bagi tau yg blueberry ok kan, tapi bebaru ni dia kene flu la pulak!
tapi masih dlm keadaan yg terkawal.
cewahhh! mcm doktor la pulak bagi ulasan.
semalam baru abih round satu universiti dok pantau pengumpulan data RU.
kire2 abih gak la sebulan nak mengabihkan 16 fakulti kat UPM ni.
ari ni boss ade kat sarawak . . . utk audit upmkb
baru leh bernafas sikit . . . sikit je la
laporan dok menanti utk di serahkan pd yg berkuasa.
tu pun tak siap lagi . . . bile la nak abihkan? lepas satu, satu . . .
ape pun dah namenye kerje kan buat je la
ooo dlm pade sibuk dok audit tu, ade dua ari tu kene ambik periksa tuk sah jawatan yg baru ni.
dah lame tak menulis esei mcm ambik periksa spm dulu tu, lenguh gak la tangan ni.
tinggal tunggu kertas subjek jabatan je lagi yg belum ambik.
ha yg ni kene tunggu boss tak busy.
bile dia free tak tau la, rasenye dia ni manusia yg workoholic la.
sejak aku dok bawah dia ni selalu gak la kekadang dia mengeluh tak de mase nak layan anak-anak
balik umah pun dok belek laptop!
tapi kan huckleberry pun sama gak mcm boss aku tu tau!
balik keje selalu sampai lewat malam. tu belum kire kene keje sabtu ahad lagi
bile la nak ade mase ngan keluarga.
sorry aku mengomel panjang lak kali ni.
ok lah nak sambung balik buat keje yg tak pernah selesai ni
bersambung . . . . .

Labels:

baked by sTrAwBeRrY sHorTcAkE at 2:54 PM 2 berrys

Thursday, January 31, 2008

aKu yg LeTiH


la ni aku still kat opis daa . . . kesian kat blueberry kene dok kat umah main sensorang! what to do, dah gitu lumrah makan gaji ye tak.
mamaranggie, tak kan ku biarkan blog ni bersawang tau. ade mase pasti akan ku sapu segala sawang mawang yg ade. heheh
anyway nanti cerita lagi . . . boss dah panggil nak bagi keje tu! ta daa
note: bile boleh balik ni . . . ;(

Labels:

baked by sTrAwBeRrY sHorTcAkE at 6:58 PM 2 berrys